Ще прецакат ли Кобрата заради много пари? Подливат му вода заради мега битка

Кубрат Пулев обяви, че мачът му с Антъни Джошуа за титлата на IFB е в опасност след тази сутрин, когато Тайсън Фюри стана шампион нa WBC. Досегашните преговори на хората на българина с тези на британеца не вървяха гладко, а сега агентите на Джошуа вече се размечтаха на мега битка с Фюри за обединение на титлите в бокса, която също да е в Лондон и която ще донесе в пъти повече на Джошуа.

„Видяхте какво става в мача на Фюри. Еди Хърн, така, както очаквахме, иска да избягат от мач с мен и иска да играят с Фюри. И това ще стане ясно.

Ние очаквахме, че той тупка топката, за да може да дойде този мач и да избяга от мач с мен. Страх ги е да излязат извън Англия и да се бият с мен. Когато казах, че и в Англия ще се бия, пак ги е страх, пак не искат. Те увъртат. Все още нямаме подписан договор. Дават един гаден договор. Само и само да тупкат топката.

И сега веднага както стана, почна веднага Хърн да говори за лятото между Джошуа и Фюри. Което означава, че бяга от мач с мен. Аз съм задължителен претендент. В момента дори вървят преговорите“, каза Пулев пред bTV.

Той коментира и проблема с визата му за САЩ, заради която се появиха слухове, че ще бъде депортиран в България, като каза, че имало „лек проблем“, но вече всичко е наред.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене