ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Да помогнем на Тамер от Гоце Делчев

Здравейте, добри хора!

Казвам се Орфан и съм баща на едно много борбено и смело момче, което, обаче, има нужда от подкрепа, за да продължи безстрашно своята битка!

Моят син, Тамер, е само на 8 годинки, но се бори с множество диагнози.

Спастична церебрална парализа, дифузна левкоенцефалопатия, спастична тетраплагея и дистония са част от страшните диагнози на нашия син.

Детето ни няма сила в мускулите на своите крачета и ръчички, изпитва и изключително силни болки в областта на таза и затова е необходимо спешно да се подложи на лечение.

При последния ни преглед с изненада разбрахме, че освен плануваната операция за удължаване на сухожилия, Тамер ще трябва да се подложи и на друга.

След консултация със специалист от турска болница стана ясно, че спешно трябва да се направи и артроскопия – наместване на тазобедрените стави.

Към настоящия момент сме в активна комуникация с болницата в Турция, като все още очакваме и конкретна оферта от тяхна страна, но и ориентировъчната сума за двете операции е непосилна за нашето семейство…

Очаква се другата седмица да отидем в Турция за нов и по-обстоен преглед, както и да получим оферта и повече яснота за лечението на нашето дете.

Ще ви държим в течение за всичко, което предстои на нашето семейство и най-вече на малкия ни герой – Тамер.

Молим ви най-искрено да ни подадете ръка, защото ние не може да се справим сами…

Благодарим на всеки, който би ни подкрепил и вярваме силно, че с ваша помощ нашето борбено момче ще получи възможността да има едно по-добро бъдеще!

www.bg.helpkarma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене