Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

Наследници на Кръстника Иво Карамански и футболната звезда Кр. Балъков в битка за $10 000 на кортовете на Бачиново

Наследникът на Карамански – Иво, и синът на Балъков – Красимир, отпаднаха в квалификациите на турнира от веригата ITF на кортовете в Бачиново над Благоевград.

Шефът на строителния отдел Антоанета Робева е новият зам. кмет на Благоевград

Директорът на строителната дирекция в община Благоевград Антоанета Робева от вчера е новият заместник-кмет по строителството и сигурността. Заповедта за назначението й бе подписана в ранния следобед от кмета Атанас Камбитов.

Стоматологът д-р Вл. Карастоянов: Ако влезем в затвора, внучката заминава за Англия, ще работи за 60 000 паунда годишно, ако не ни приберат, остава при мен, ще й плащам повече

Владимира Карастоянова от вчера е на практика при дядо си, известният стоматолог от Дупница д-р Владимир Карастоянов, който заедно със синовете си Николай и Иван са обвинени за убийството на Николай Радев Отвертката от Дупница.

Лекари от „Пирогов“ извадиха от кома тежко ранената футболистка на „Спортика“ Вени-Дона

Лекари от „Пирогов“ извадиха от медикаментозната кома тежко ранената в катастрофата миналия петък в Кресненското дефиле футболистка на „Спортика“ Вени-Дона Сърбинска.

“Вяра”

Дупничанка и 17-годишната й дъщеря подложени на системен тормоз от комшия и далечен роднина: Албена Митова: Съседът Виктор Георгиев ни заплашва с убийство, докара психични проблеми на дъщеря ми, която не може да спи от стрес, страхуваме се за живота си

42-годишна жена и 17-годишната й дъщеря са подложени на ежедневен тормоз от роднина, с когото живеят в общ имот на ул. «Райна Княгиня» 4 в Дупница. Бившият кондуктор в БДЖ, сега пенсионер по болест, Виктор Георгиев тормози Албена Митова и дъщеря й с постоянно викане, тропане и пускане на силна музика.

На фейсбук страницата „В памет на Ники” дупничанката Галина Кралева: Старият Карастоянов не беше ли следствен за изнасяне на зъболекарско злато, а в по-ново време и на културни ценности от иманяри?!

Фамилията Карастоанови! Преди много, ама много лета, по социалистическо време, старият Карастоянов не беше ли следствен за изнасяне на зъболекарско злато, а в по-ново време и на културни ценности от иманяри?- това е записала на фейсбук страницата на съсечения бивш гард на Братя Галеви дупничанката Галина Кралева. Тя е една от многото потресени от убийството на Николай Радев.

Eлеонора Христова е новият зам.-председател на Общинския съвет в Бобов дол, БСП шефката избрана с гласовете на мнозинството от ЛИДЕР

Eлеонора Христова е новият зам.-председател на Общинския съвет в Бобов дол. Представителката на БСП в местния парламент бе избрана на поста на вчерашното заседание на общинските съветници. Христова бе единствената предложена за мястото, овакантено от Валери Радлев, след като той оглави Областната служба «Земеделие и гори» в Кюстендил. За Eлеонора Христова гласуваха 11 съветници.

Хем хубава, хем умна: 20-годишната Ива Станимирова от Перник разходи дизайнерска рокля пред Гала, зрителите обаче се влюбиха в моделката

20-годишната красавица Ива Станимирова прослави Перник в национален ефир. Тя блесна с невероятна рокля в предаването „На кафе” и направи суперреклама на дизайнерката й. Зрителите обаче харесаха момичето повече, отколкото тоалета, защото е хем умна, хем красива.

Шофьор в „Мегаинвест холд” осъди дружеството за неимуществени вреди, претърпени след катастрофа: 10 000 лв. брои фирмата на дупничанина Симо Евтимов за ужаса и болките, преживени от запалването на камиона на път в с. Цървеняно

Шофьор в „Мегаинвест холд” ЕООД – Дупница осъди фирмата за неимуществени вреди, претърпени в резултат на намалена трудоспособност от трудова злополука, настъпила на 21 май 2013 г. Състав на Районен съд – Дупница с председател Людмила Панайотова осъди дружеството с управител Ц.С.Ц. да заплати на дупничанина Симо Евтимов 10 000 лева, както и лихва по сумата от 21 май 2013 г. до окончателно издължаване.Като работник във фирмата на 21 май миналата година, пътувайки с товарен автомобил „Мерцедес Актрос”, ищецът претърпял ПТП.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене