Топ Преса по следите на странен бизнес конгломерат! Чрез поставени лица екс кмета Камбитов, бившя губернатор Муса Палев и благоевградски бизнесмен строят фабрика в Благоевград!

Топ скандално…Милчо Дурлйов дясната ръка на Муса Палев и Димитър Шалявски братовчед на Атанас Камбитов строят съвместно фабрика за бичене и пелети срещу метро! Симбиозата е много очевадна!!!😓 Тази информация току що беше публикувана от Александър Божков в групата „Скандално – Благоевград“ във фейсбук. Топ Преса удостовери че в схемата е и Весела – счетоводителката на Камбитов, която движи целия проект. 

Благоевградчани усилено коментират, че бившия кмет на Благоевград Атанас Камбитов, загубил позорно последните местни избори, се завръща тайно, като инвеститор в града. Шокиращо е и тайното му съдтрудничество със скандалния Муса Палев, който след като беше прогонен от партия ДПС намери сигурен пристан в ГЕРБ – Благоевград, партийната структура за която се твърди че до ден днешен се управлява от Камбитов.

Топ Преса разполага с информация, че съвсем скоро Камбитов ще се появи като „корпоративен бизнесмен И ИНВЕСТИТОР „в Благоевград, визнамеряващ да легализира бизнеса си в дърводобивния сектор, който управляваша тейно от години. Строежът на въпросната фабрика е първия му подобен ход.

Единствените които могат да му объркат плановете са ДАНС и прокуратурата, защото както Топ Преса първа и единствена писа, срещу Камбитов ткат серия разследвания, дознания, следствия и проверки за корупционни практики, имотни далавери и търговия с пилитическо влияние, а и имаме информация, че тече и проверка за пране на пари. Според познавачите дори в най – скоро време той щял да бъде и обвиняем.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ АФЕРИ И КОЛАБОРАЦИИ НА ЕКС КМЕТА НА БЛАГОЕВГРАД ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене