Eто кой ще се грижи за личните ви данни! Синът на кандидата за кмет на Благоевград и съветник от ВМРО Иван Ризов, Деян, влиза в екипа Томов!

Продължава кадруването с „предизборни ангажименти“ в община Благоевград

Деян Ризов, син на кандидата за кмет и съветник от ВМРО Благоевград Иван Ризов е новото попълнение в екипа на градоначалника Румен Томов  .Ризов-младши ще се грижи за запазване конфиденциалността на личните ви данни, след като с фирмата му бе сключен договор с община Благоевград.

Длъжностното лице Деян Ризов, чиито ангажименти са да осигури стриктно спазване на разпоредбите на Общия регламент за защита на личните данни, ще е в пряка връзка и на директно подчинение на кмета на общината. и секретаря Мария Стойнева. Ризов ще трябва да следи спазването на правила и набор от правила за вътрешно ползване ,включително политика за поверителност,, защита и управляване на информация и други.

Въпросът тук е, така ли бе изпълнен предизборен ангажимент на управата към ВМРО? Иван Ризов е директор на Топливо и бе кандидат за кмет на Благоевград в местни избори 2019 -та. След като не успя да се класира Ризов и ВМРО неочаквано подкрепиха кандидата на БСП Румен Томов, независимо от това, че ГЕРБ и ВМРО са коалиционни партньори в управлението на държавата.. Изборните им резултати им осигуриха 2-ма съветника в местния парламент. Шефът на Топливо Ризов стана съветник, заедно с Мария Гошева.

До назначаването на Деян Ризов в екипа Томов за тази важна дейност в общината се грижеха експерти, професионалисти от столицата ,с които общината имаше сключен договор срещу около 15 000 лева на година. Какъв е сегашният договор с Деян Ризов не е ясно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене