Борисов към шефа на АПИ: По площадите ще обясняваш, че няма да има винетки (ВИДЕО)

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2679683638926356/

Шефът на Агенцията „Пътна инфраструктура“ (АПИ) Георги Терзийски ще обяснява по площадите в населените места около София, че няма да има винетки. Това му бе заръчано от премиера Бойко Борисов в началото на правителственото заседание.

Реакцията му бе относно появилите се информации, че движението по пътищата до Кремиковци, Панчарево, Нови Искър и Банкя ще се плаща. Това изкара и хора на протест. Преди заръката Борисов видимо разгневен персонално засипа Терзийски с въпроси: „Защо ми правите тези номерца? Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас? Как може да ми изкарвате хората на улицата за някаква абсолютна глупост? Как ще плащат от Нови Искър, от Банкя, или от съседните места винетки? Защо ми го правите? Репетирате дали ще ви оправя още днес или какво? Провокирате ме дали много бързо ще го направя или до следобед. Това ли искате да ви кажа?“, попита премиерът.

След това изпрати шефа на АПИ да обикаля населените места около София. „Във всеки център на населеното място около София отиваш лично днес, заставаш на площада и като глашатай „няма да има винетки“, викаш по три пъти, обикаляш и се прибираш тогава. Още един път, ако ми направите така да се задъхам преди Министерски съвет ще бъде много критично за вас“, ядоса се Борисов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене