ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев  спечели дарение по проекта “Обичам моето училище” на ЛайтСорс

Днес се оказа един щастлив ден за ПМГ“Яне Сандански „ в Гоце Делчев .

Ето какво написа на личната си страница за  повода на радостта в  гоцеделчевската гимназия  директора на школото Елка Божикова:

„Щастливи сме да съобщим, че ПМГ „Яне Сандански“ – гр. Гоце Делчев спечелиха дарение по проекта LightSource charity, “Обичам моето училище”.

Училището е вече  част от непрекъснато увеличаващо се семейство на училища, които избират красотата и хармонията в учебната среда.

Поздравявяме екипът на училището, който през следващите две години ще работи по проекта и се надяваме с много вдъхновение и позитивизъм от страна на всички да направим училището  ни вълшебно място за учене: Екипът – Елка Божикова- Директор ; Мениджър – Донка Пиргова; Фотограф – Александър Мандажиев; Литератор – Диана Обущарова; Декоратор – Силвия Мегданова; Фейсбук – Мария Панева и Ютуб и Уебсайт – Величка Сабахлъкова.

Дарението от LightSource charity,  ще направи красиво и уютно  училището и  учениците ще се обучават в още  по позитивна и цветна учебна среда!

Проектът „Обичам моето училище“ е свързан с изработването на красив интериорен дизайн. Възхитителните изображения – фототапети ще вдъхновят възпитаниците  да търсят нови знания, да вярват и да следват мечтите си.

Стаите, коридорите и фоайетата ще бъдат естетично украсени и в тях ще витае приказна атмосфера. Доброволчески групи от деца, учители и родители ще изработят мебели от рециклирани материали. Ще бъдат създадени кътове с “Цветя Чистачи” и “Билкови градинки”, които ще пречистват въздуха в класната стая.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене