Внимание измама! Мними инкасатори се пробват в Благоевград и селата!

Мними инкасатори се пробват в Благоевград и селата наоколо да проверяват водомерите, като предлагат и да събират парите на място, сигнализират от ВИК- Благоевград.

Измамниците имат и цел да влизат в имотите на гражданите, за да огледат какво ценна има в тях и по-късно да се върнат, за да тарашат.  ВИК-ЕООД-Благоевград отправя апел към своите абонати да проверяват картите за идентификация на служителите на дружеството, особено при посещение на домашен адрес. Освен карти за легитимация служителите имат отличителни знаци по служебното си облекло.

С цел максимална защита на своите абонати, по разпореждане на ръководството на водното дружество, в сайта на ВиК-Благоевград – http://vikblg.com/, в секция „Услуги“, подсекция „Продажби и инкасо“, ежемесечно  се публикува подробен график за отчитане на водомерите. В него са вписани не само конкретни дати, но и имената на самите инкасатори.

При възникнало съмнение сигнал може да бъде подаден на тел. 112 или на дежурните диспечери в дружеството на тел 073/ 88 41 71.

Следва да се имат предвид, че при легитимиране с карта от страна на служител, потребителите са длъжни да осигурят достъп и да окажат съдействие на длъжностното лице при изпълнение на служебните му задължения.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене