Прогноза за времето – 13 февруари (четвъртък)

Предимно слънчево ще бъде времето днес. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 9 и 14 градуса, в София – около 9.

Атмосферното налягане е по високо от средното за месеца, а след обяд ще започне да се понижава.

Сутрешните температури ще бъдат между минус 1 и 2 градуса, за София около минус 4 градуса, сочи справка в сайта на НИМХ.

Времето за Гоце Делчев днес ще е слънчево и максимална температура 13 градуса.

По Черноморието

ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 9° и 13°. Температурата на морската вода – 7-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините

ще преобладава също слънчево време. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен северозападен вятър, който до вечерта постепенно ще се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 4°, на 2000 метра – около минус 3°.

В петък

ни очакват обаче валежи от дъжд в следобедните часове и вечерта. Сутрешните температури ще бъдат между минус 1 и 2 градуса, за района на София около минус 1 градус. През деня ще е между 10 и 13 градуса, в северозападните райони – по-хладно, около 4-7 градуса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене