Нови отличия за  ученици  от Трето ОУ в Гоце Делчев в национален конкурс

Днес ученици от Трето ОУ“ Братя Миладинови“ в Гоце Делчев получиха своите отличия от Националния конкурс „Моите любими книжни герои в една история“. Конкурса е  организиран от Az-deteto.bg. Сред посланиците на каузата са журналистите и водещи на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Гергана Венкова и Златимир Йочев, певецът VenZy, както и водещият на предаването за съвременно изкуство и култура „Мултимедия“ Даниел Ненчев.

Възпитаниците на Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев ,се включиха в конкурса „Моите любими книжни герои в една история“, който се проведе в рамките на кампанията „Забавното четене“ по инициатива на детския портал Az-deteto.bg и Investor Media Group.

Участници от гоцеделчевското  Трето ОУ бяха: Георгия Щуркова от V „А“ клас с разказа си „Случката преди Коледа“, Симона Георгиева V „А“ клас с авторския си текст „Приказка за Доброта“ и Станимира Василева от VI „Б“ с приказната си история „Мечтата на житената питка“.

Освен красиви грамоти учениците и ръководителят им – Александър  Халачев, получиха изключително мило писмо, в което Даниел Ненчев – водещ на предаването „Мултимедия“ по Bulgaria ON AIR и Мирела Любенова – един от редакторите на Az-deteto.bg, споделят своята отлична оценка за историите, написани от талантливите  ученици от гоцеделчевското школо.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене