Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Компютърният спец Антон Крумов разплака половин Дупница с клип за убития гард на Братя Галеви- Отвертката

Страхотен клип разтърси интернет. Той е посветен на убития по особено жесток начин гард на Братя Галеви- Николай Радев-Отвертката.

Автор на клипа е компютърния специалист от Дупница Антон Иванов Крумов. Той е бил личен приятел на Николай Радев и семейството му. Клипът включва снимки на Ники от различни места в период от 5 години, общо около 30 фотоси. Те се въртят един след друг на фона на поразително прочувствената песен от филма „Гладиатор”.

Читателят Рангел Аргиров: Депутатът Емил Костадинов паркира на място за инвалиди в Благоевград

На електронната поща на в. „Вяра” бе получено писмо от благоевградчанина Рангел Аргиров. В писмото, съпроводено с две снимки, той съобщава за нарушение на депутата Емил Костадинов при паркиране на автомобила му в центъра на Благоевград.

Благоевград посрещна 23-ма рейнджъри от мисия в Афганистан, подп. Р. Арабаджиев награден с нож „Манлихер”, кап. Г. Василев – с бинокъл

23-ма военнослужещи бяха наградени  в Благоевград след завръщане от успешна мисия в Афганистан. С „добре дошли” кметът на Благоевград Атанас Камбитов приветства рейнджърите. „Като слушам вашите командири и ви гледам, се замислям дали всички ние осъзнаваме факта колко е важна вашата мисия, вашата кауза, защото присъствието в тези конфликтни страни за хората означава само едно – повече сигурност, а в някои случаи и спасени човешки животи. Ние се гордеем с вас и най-важното е, че вие сте тук и сте живи и здрави, защото загубата на всеки един човешки живот не е оправдана”, каза Камбитов.

15-годишно момче от Кочериново загина под гумите на трактор, машината управлявал 50-годишният Велко

15-годишно момче загина под колелата на трактор в Кочериново. Жестокият инцидент стана вчера малко след 9.30 ч., съобщиха от Областната дирекция на полицията в Кюстендил. Произшествието станало на ул. “Юрий Гагарин”. Тийнейджърът Николай е починал на място. Тракторът, управляван от 50-годишния Велко Т., се движел по стръмната улица, а момчето с мотоциклет е излязло от странична улица и се ударило странично в трактора.

Драма в село Драгушиново: Ексдиректорът на СОУ “Отец Паисий“ в Самоков Христо Телийски се обеси

Бившият директор на СОУ “Отец Паисий“ в Самоков Христо Телийски се обеси. Тялото му е открито в къщата му в с. Драгушиново. Засега никой не знае какви са причините за фаталното му решение.

От РУП – Самоков съобщиха, че около 9 часа на 14 юли е постъпил сигнал, че 69-годишен мъж е сложил край на живота си в село Драгушиново.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене