Илия Сургов от Гоце Делчев: Безкрайни благодарности към ортопеда Петър Шопов и целият му екип, спасиха съпругата ми Митра Сургова

С благодарствени думи се обърна днес чрез Топ Преса  Илия Сургов от Гоце Делчев чието  притеснение за здравето на съпругата му през последната седмица бе огромно .

„ Нямаме думи и аз и съпругата ми Митра Сургова с които да изразим голямата си благодарност за човечността и професионализма  , за грижите и прекрасното отношение на  ортопеда от МБАЛ “Иван Скендеров „ в Гоце Делчев  и на целият екип и персонал  от отделението му,заяви пред медията ни  г-н Сургов .

Преди няколко дни  в района на пазара съпругата му Митра Сургова паднала и счупила тазобедрена става .

Жената веднага е била закарана в болницата от случайно преминаващият от там с колата си Крум Ковачев .При прегледа  се установила фрактура на тазобедрената става  и жената веднага е била настанена  за лечение в отделението по  ортопедия .Веднага е била направена и  спешна операция на  пострадалата от падането си жена .

„С днешна дата  съпругата ми се чувства вече много добре , тези дни дори ще бъде изписана . Самата тя не може да се нахвали от доброто отношение на целият персонал  както и от професионално направената от д-р Шопов и екипът му хирургическа интервенция при която на съпругата ми се наложи  смяна на тазобедрената става . Благодарим Ви д-р Шопов, благодарим Ви доктори, медицински сестри и персонал .Бъдете живи и здрави и  помагайте на хората с вашият опит, професионализъм и човешко отношение „сподели още  Илия Сургов .

„Имам и още една молба , тъй като не познавам човекът Крум Ковачев  който е оказал първа помощ , който на ръце е отнесъл съпругата  ми до личният си автомобил и след това я закарал в болницата , много искам да се видя с него  за да  му благодаря лично за благородната постъпка . Моля го чрез Топ Преса  да  ме потърси на тел. 0885 256133 „ обяви Илия Сургов.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене