Хороскоп за 2 февруари

ОВЕН

Най-сетне ще получите признание. Не се възгордявайте прекалено по тази причина. Ще имате да решавате сериозен проблем, който сигурно ще ви отклони от подобни мисли. За щастие има кой да ви помогне.

ТЕЛЕЦ

Ще се наложи да вземете някои важни решения, но не планирайте дългосрочно. Работете главно по срочните задачи. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

БЛИЗНАЦИ

За вас тази неделя не е толкова спокойна, колкото бихте искали. Ще се намери кой да ви съобщи някакви неприятни новини. Не се доверявайте на всичко, което чуете, голяма част от съобщенията са просто “въздух под налягане”.

РАК

По нестандартен начин ще постигате целите си днес, което е направо постижение за човек-традиционалист като Вас. Понякога е необходимо да сте по-разчупени и отворени към новостите. Браво на Вас!

ЛЪВ

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. С малко повече усилия можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

ДЕВА

Днес ще можете да покажете какво сте подготвили през последните дни. Несъмнено ще оценят усилията ви, но и ще ви натоварят с по-големи отговорности. Днес може да стигнете до сериозни заключения, но те едва ли ще са трайни.

ВЕЗНИ

Започва нов месец и още от сутринта ще се срещнете с обичайните обърквания, свързани с всяко ново нещо. Не приемайте нещата лично, по-скоро хумористично. Просто направете нещо.

СКОРПИОН

Неусетно се стопи първият ден на февруари, а днес ще мине още по-неусетно – активно и забързано. Не разпилявайте времето си в безсмислени дейности, фокусирайте си и се подсещайте, че светът не се върти около вас.

СТРЕЛЕЦ

Толкова бързо и динамично отмина януари и ето вече започва ново планиране, търсене, надежди. Днес е ден за конкретни стъпки и движение напред. Дайте си сами задача да направите нещо и го направете, не се разсейвайте.

КОЗИРОГ

Странно здравомислещи и спокойни ще сте днес, което може би се дължи на факта, че се налага да печелите повече пари. Явно при Вас материалните неща са извор на спокойствие и сигурност. Добре е да пиете по-често вода от този извор.

ВОДОЛЕЙ

Ще ви се иска да организирате всички в разни полезни дейности. Все пак не ги насилвайте, полезните и практични занимания не са за всеки. Днес просто е ден да свършите нещо заедно с приятели, а ако е с практична стойност още по-добре.

РИБИ

Един ден, в който можете да намерите общ език с околните. Само не бъдете максималисти, намерете златната среда.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене