Ангел Джамбазки: Европейският парламент продължава с опитите си всячески да смачка националното чувство у своите членове

Европейският парламент продължава с опитите си всячески да смачка националното чувство у своите членове. Докато представителите на културния марксизъм и розовия болшевизъм могат да се изказват едва ли не по долни гащи и да размахват какви ли не символи на омразата, то се оказва, че големият проблем са националните флагове. Вчера бяхме свидетели на поредното потъпкване на националното достойнство. Изказването на Найджъл Фараж беше прекъснато, защото размахвал националния си флаг. Днес аз повдигнах темата относно своеволната забрана за излагане на показ на националните ни знамена. Също така, ще се обърна директно към председателя с искане това скандално решение на бюрото на Европейския парламент да бъде отменено. Който иска да вземе моя национален флаг, може да се опита.

Българите сме известни с това, че знамена не даваме!

https://www.facebook.com/Djambazki.VMRO/videos/2704738469603200/

Британците напускат ЕС и за жалост с тях си отива един много силен глас на разума. Обединеното кралство действаше като изключително важен антипод на оста Париж-Берлин и успяваше да озапти усилията за федерализация на Съюза. Няма съмнение, че след напускането на британците тези опити за заличаване на националния суверенитет ще получат нов тласък. Брекзит обаче трябва да послужи за урок. Обеца на ухото, както казваме ние българите. Защото ако опитите да се заличи националното достойнство на гражданите в страните членки на ЕС не спре, то Великобритания няма да е последната напускаща съюза.

Заедно с колегата Андрей Слабаков от Българската делегация на ВМРО в ЕП, ще продължим да защитаваме българския национален интерес и достойнство и да се противопоставяме на антидемократичните бюрократи в Брюксел. Защото сме избрани от българските граждани и водещ е интересът на нашето отечество.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене