В последния ден на януари съветниците от Гърмен приемат Бюджет 2020 и определят новите заплати на кметове и кметски наместници

Председателят на ОБС Гърмен, инж. Денис Шенгов насрочи януарската сесия на ОБС Гърмен да бъде в последния ден на месеца, а именно на 31-ви януари от 17 часа.

Това е една от важните сесии за община Гърмен тъй като на нея ще се дискутира и приеме Бюджет 2020 на общината.

Общинските съветници от Гърмен на предстоящото заседание в петък ще приемат Наредба за изменение и допълнение на Наредба на ОБС за определянето и администрирането на местните такси и цените на услугите на територията на общината.

Стратегия за управление на общинската собственост 2019-2020 година, Програма за управление и разпореждане с имотите –общинска собственост, Програма за управление на кмета Феим Иса за мандат 2019-2023 г. както и създаване на общинско предприятие „Никополис 2020″ ще бъдат гласувани още на  предстоящото заседание на ОБС Гърмен на 31-ви януари.

Общинските съветници от Гърмен ще гласуват също и  разкриване на социална услуга „Център за настаняване от семеен тип за стари хора както и  одобрение и съгласие на задание за изработване на ПУП на проектно трасе на обект“. Уширение на съществуващ мост на р. Канина в землищата на селата Огняново и Марчево.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене