За нула време 123-ма жители от община Сатовча се записаха за подаване на документи за подмяна на личните карти и др на място при мобилните екипи

Във връзка с очаквания  голям прием на заявления за издаване и подмяна на лични документи, изтичащи през 2020г. и за да бъде избегнато струпване на граждани пред паспортните служби,от община Сатовча  уведомяват, че организираната инициатива на общината и ОД на МВР Благоевград събра 123  желаещи граждани от общината за издаване на лични документи.

Мобилен екип който да приеме документите  ще бъде на място  на 05 февруари 2020 година от 11:00 часа в село Вълкосел, и ще се обслужи всички записали се в списъка от селата Боголин, Вълкосел, Слащен, Туховища и Годешево.

На 07 февруари от 11:00 часа мобилен екип ще  има и в село Сатовча, който  ще се обслужи всички записали се в списъка на желаещи от селата: Крибул, Долен, Плетена, Сатовча, Кочан, Жижево, Ваклиново и Осина. За  пропусналите да се запишат, като желаещи да подменят личните си документи,  ще бъдат осигурени и допълнителни дати, съобщиха от община Сатовча .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене