На 23 февруари „Kochinka Team Racing” организира благотворително тунинг изложение!

Срещаме ви със Стефан Делиов от „Kochinka Team Racing”,  с който ще си говорим отново за една благотворителност и за едни нови цели на неговият клуб.

– Благотворителността е на първо място в нашите цели. Събрали сме се различни хора, с различни професии, от различни градове, обединени от любовта към автомобилния спорт и емоциите от него! Постигнали сме много досега. Вярваме, че като клуб ще имаме още по-големи успехи. Надяваме се да обединим много хора и да сме още по-ефективни през новата година.

Стеф, вече сте официално регистрирани, като клуб…

– Приехме предизвикателството да се обединим и отново да помагаме на хората. Този път официално като клуб. Решихме се на тази стъпка след дълго обмисляне за плюсовете и минусите от такова решение. В момента е трудно, като всяко начало. Но ние ще се борим с трудностите. Основното ни желание е да продължим с благотворителността. Това е наша основна цел и мисия.

Защо се наложи да направите тази регистрация?

– Направихме регистрацията, за да може по-бързо и успешно да се разбираме с общините, наемите на писти, организирането на благотворителни събития… С разширяване на дейността вече можем по-ефективно да събираме средства за благотворителност от различни източници.

Свършихте доста работа миналата година, може ли да  припомним на нашите читатели?

– Доволни сме от постигнатото миналата година. Наравно с автомобилните емоции, свършихме и доста добра работа. Последната ни кампания беше около Коледа. Щастливи сме да съобщим, че тя надмина очакванията. Включиха се много хора и фирми.

 

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене