Спектакълът – събитие „Портретът на Дориан Грей” в Благоевград през февруари

Нова година с нови промоции в театъра – Първите 50 билета на специална цена

 На 10 февруари, от 19:00ч. Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград представя спектакъла „Портретът на Дориан Грей” по романа на Оскар Уайлд.

         Първите 50 зрители, посетили касата ще имат възможност да закупят билетите си на специална цена – 15 лева.    

Представлението категорично се превърна в събитие за Благоевград и предизвика интереса на театралната гилдия в страната.

Категоричната заявка от страна на театъра, за това какво предстои в най – голямата културна институция на югозапада, се увенча с големи успехи – представлението се играе пред пълен салон в Национален дворец на културата, Театър „Азарян”, почти всеки месец.

         „Портретът на Дориан Грей” стана част от афиша на няколко театрални фестивала и прегледи  в страната – Международен театрален фестивал „Тара-ра-бумбия“ – Благоевград, Театрален фестивал „Театър, обичам те“ – Хасково, Есенен театрален салон в Сливен, а през октомври 2019 г. спектакълът откри международния театрален фестивал Joakim InterFest в Княжевско-сръбски театър – Крагуевац, Сърбия.

„Портретът на Дориан Грей“ е спектакъл за култа към младостта и красотата, за нарцисизма като болест на духа, за тънката линия между изкуството и живота, за хедонизма като начин на съществуване и за това какво се случва с душата, скрита зад външното съвършенство. Спектакъл – амалгама между театър и литература, съчетаващ епохата на Оскар Уайлд

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене