Попзвездата Рафаел Пашамов става зет във Вълкосел! Предложи брак на приятелката си Алина по време на снимките на новата му песен

Поп певецът Рафаел Пашамов ще стане зет на фамилия от сатовчанското село Вълкосел. Звездата, която изгря на сцената на шоуто „Гласът на България“ предложи брак на приятелката си Алина Делиева по време на снимките на последната му песен „Отразен“.

Рафаел лично поканил неговата половинка, за да се снима във видеоклипа към парчето, но имал и тайна цел – да й предложи брак. В една от сцените той пада на колене, а Алина трябва да посипе ръцете му с пясък. Точно тогава той вади малка кутия от задния си джоб малка кутия с годежен пръстен.

„Реших просто да задам най-силният въпрос, който един мъж може да зададе на приятелката си – „Моля те бъди с мен, докато времето ни раздели“, сподели Рафаел Пашамов и допълни, че това е равносилно на предложението за брак.

Младата дама пък изобщо не очаквала да получи такова предложение и била много приятно изненада. Осъзнала сериозността му едва след края на снимките. Алина Делиева също произхожда от музикална фамилия. Баща й Юри е солист на местен оркестър за народна музика./4vlast-bg.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене