Хороскоп за 13 януари

ОВЕН

Понеделник идва с много проблеми за Овен. Днес те са домашни и ако сте по-търпеливи, ще намерите възможности за разрешаването на повече от тях. Силите и лидерските енергии, които сега притежавате във взривоопасна степен, не ви позволяват спокойно обмисляне на проблемите.

ТЕЛЕЦ

Повечето от Телците ще имат неприятности днес, свързани с пътуване или получаване на неприятно известие. В някои случаи то може да бъде свързано с парична сума, която трябва да получите. Ако прекарате деня в дома си, ще си спестите и евентуални други неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Душевното ви състояние е дебалансирано под напора на множество проблеми, които ще ви бъде трудно сами да разрешите. На мнозина им се струва, че житейските неуспехи за тях са безкрайни, и са достигнали до границата на отчаянието. Тъкмо сега трябва да противодействате.

РАК

Днес Раците са склонни към обидчивост и това ще накара мнозина да потърсят спасение в самотата. Но така няма да издържите дълго. Понеделник говори за повишена контактност и срещите са неизбежни. Разчупете рамките на самозатварянето и излезте сред обществото. Това е ободряващо.

ЛЪВ

У Лъвовете кипи мощна енергия, която трябва да канализирате правилно, за да не настъпят някои вредни явления. Негативното за деня е отказът от търсене на нов подход при реализиране на личните планове. Смелите и дръзновените решения никога не ви липсват, комбинирайте ги.

ДЕВА

Понеделник ви носи успех, независимо с какво възнамерявате да се заловите. За повечето от вас денят се свързва с придобивки. Мнозина изпитват несгодите на финансовия недоимък. Днес е най-добрият ден да прекъснете тази неблагоприятна тенденция, като промените начина си на живот.

ВЕЗНИ

По сантиментални причини много от вас са в лошо настроение днес. Някои дори изживяват любовните си неуспехи като нескончаема трагедия. Прекалено сте себични и държите личните ви желания да бъдат изпълнени начаса и докрай. Потиснете засиления понякога егоизъм.

СКОРПИОН

Скорпионите често си присвояват правото на съдници, но понеже са по-гъвкави и хитри, редовно успяват да се измъкват от неудобни ситуации. Необходима е вътрешна трансформация, която се отнася към начина на мислене и контактуване, отколкото към емоционалната ви същност.

СТРЕЛЕЦ

Днес мнозина няма да забележат настъпилите нови изисквания, защото са подвластни на гнева си, който е породен от нечия човешка глупост и злословие по ваш адрес. Денят има делови ритъм, за някои са характерни паричните придобивки, професионалните контакти, разговорите с цел договорни отношения, а при други е налице пътуване с цел служебна командировка, която ще им донесе придобивки.

КОЗИРОГ

За Козирозите в понеделник са характерни добрият тон, приятелските срещи и любовните контакти, както и епизодични делови ангажименти с цел успешен професионален ден. Ведър и спокоен е денят за вас, но все пак променете отношението си към близките в дома ви. Възможни са конфликти, които назряват в последно време. Разрив на взаимоотношенията ще настъпи само ако не намерите верния тон.

ВОДОЛЕЙ

В понеделник Водолеите трябва да вземат важно решение, което касае тяхното бъдеще. То се отнася до конструктивно взаимодействие с цел творческа работа, като тази практическа дейност се отнася към онези, които търсят добрата позиция. Правилни съвети ще получите от приятели, които ви желаят само доброто и истински ще ви подкрепят в начинанието.

РИБИ

Мнозина от Риби ще насочат вниманието си към другия пол в опит да прекарат един приятен ден. Намерението ви е прекрасно, но трябва да бъдете внимателни, защото контактът ще приключи с раздор, ако стъпите на ината си и искате на всяка цена да докажете превъзходството си. Част от вас ще се насочат към домашни ангажименти, където ще намерят разбиране и половинката ви ще оцени високо вашата активност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене