Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Прокуратурата подхваща дясната ръка на „гробокопача на дупнишките предприятия”Давко Давков–Близнакови син, за изнудване

Дупнишкият водолаз, гмуркач №1 на Югозапада Радослав Кличкарски даде на прокурор дупнишкото бизнес семейство, собственици на заложна къща в центъра на Дупница –баща и син Георги и Сотир Близнакови. За престъпната схема, по която трупат богатство, водолазът разказа в редакцията на вестник „Вяра”.

Адвокат Марковски иска Владимира Карастоянова да е защитен свидетел, уведомили я с писмо, че знаят къде живее

Владимира Карастоянова да е защитен свидетел, настоява адвокатът на фамилия Карастоянови – Димитър Марковски.

„С адвокат Марковски преценихме, че е необходимо да сезираме прокуратурата с искане оказване защита на свидетеля Владимира Карастоянова. По отношение на нея е получено едно писмо, с което е индиректно заплашена.

Лидерката на БСП-Гърмен Марияна Стругова повери дъщеря си Таня на експерта по бедствията в общината Георги, събра на грандиозна сватба елита на БСП

Грандиозна сватба вдигна на дъщеря си в събота лидерката на БСП-Гърмен Марияна Стругова, шефка на дирекция „Бюро по труда” в Гоце Делчев. Дъщерята на бившата БСП съветничка Таня и младши експертът в отдел „Бедствия и аварии” в община Гърмен Георги си казаха „да” в беседката парка в Гоце Делчев.

Празник 2 в 1: Полицаят от РУП-Самоков Богоев отпразнува с 40 колеги 50-годишен юбилей и пенсиониране, зам.-шефът Филипов му подари белезници

Дългогодишният служител в РУП-Самоков Валери Богоев отпразнува 50-годишния си юбилей с 40 колеги в ресторант “Шатрата“ в Самоков. Тържеството беше две в едно, защото с него юбилярят отбеляза и пенсионирането си след 27 години стаж в системата на МВР.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене