Хороскоп за 1 – ви Януари

Овен – Време за размисъл върху универсалната взаимовръзка на явленията. Може би така ще откриете тайният ключ за настоящият си успех. Звездите ви подкрепят. Старайте се да не влизате в конфликти. Честита Нова година, скъпи Овни!

Телец – Хармоничен ден. Днес няма място за скука и еднообразие. Всички притеснения в този ден ще бъдат краткотрайни, всичко ще се окаже във ваша полза. Чудесен ден да се видите с приятели. Честита Нова година, скъпи Телци!

Близнаци – Въпреки празничната суматоха ще останете вътрешно спокойни и уравновесени. Чудесно време за разговор с приятели, осъществяване на съвместни планове. Това ще направи живота по-ярък и по-радостен. Честита Нова година, скъпи Близнаци!

Рак – Вие и околните сте приятелски настроени. Иска ви се да общувате повече, да споделяте най-съкровени мисли. Подходящ ден за овладяване на енергийни практики, медитация. Отделете време за уединена (макар и кратка) почивка. И помечтайте за това, което искате през следващата година. Честита Нова година, скъпи Раци!

Лъв – Не мислете за миналото и не мислете твърде много за бъдещето. Бъдете тук и сега. Това е ден за конкретни реални действия, намиране оригинални решения. Опитайте се да мислите творчески. Честита Нова година, скъпи Лъвове!

Дева – Вкъщи могат да настъпят някои промени, приемете всичко с повече хумор. Препоръчително е да отделите повече време за себе си – масаж, спа процедури, вана. Честита Нова година, скъпи Деви!

Везни – Концентрирайте се върху желанията си, медитирайте над тях, помечтайте за хубави неща. Създайте около себе си аура на доброта и светлина и ще привлечете щастие. Честита Нова година, скъпи Везни!

Скорпион – Възможно е да се появят стари проблеми или нови отговорности. Много по-важно е сега да се отпуснете и да се възстановите след празника. Не правете това, което не е по силите ви. Честита Нова година, скъпи Скорпиони!

Стрелец – Ще почувствате как се изпълвате с нови сили. Чудесен ден да прекарате приятни минути с приятели или любимия човек, да градите съвместни планове за бъдещето. Честита Нова година, скъпи Стрелци!

Козирог – Отдайте се на приятни преживявания и оставете настрана всички неотложни въпроси. Този ден ви е даден, за да усетите пълнотата на живота. Честита Нова година, скъпи Козирози!

Водолей – Вдъхновение, радост, триумф – всичко това ще почувствате днес. Много светъл ден, който ви подготвя по всяка вероятност приятни моменти. Честита Нова година, скъпи Водолеи!

Риби – Денят е пълен с изненади, бъдете подготвени за неочакваното. Живейте в настоящето, без много напрежение и притеснения. Днес не отказвайте милостиня. Честита Нова година, сладки Риби!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене