Топ Преса – равносметка 2019!

Напълно излишно е…

Напълно излишно е да пишем равносметки, защото си ги четем само конкурентите. Сега очаквате да започнем да се хвалим, да се отчитаме и да припомняме това, което сме правили през годината.

Не. Този път не…

Всичко което сме правили през годината е пред Вас. В сайта ни, в канала ни в YouTube, по фейсбук страниците ни в печатните ни издания. Топ Преса е кауза и ние я устояваме вече почти 9 години. Бунтари, скандалджии и много добри, изобличаващи, неудобни и хулени, но много четени и гледани. Не сме стари баби да си бъбрим с вас за ланшния сняг и да си вярваме, че сме медия и да просим някой лев. Не можем да се правим на смирени и добри ченгета, докато някой ви краде от кметството, от парламента от директорския пост…

Топ Преса не е медия а институция!

Топ Преса направи много, организира фестивали, невиждани и касови ММА турнири и десетки успешни благотворителни кампании. Всичко това е пред вас! Някои “каки” живеят, щото ние съществуваме. Обикалят офиси и канцеларии и казват, подкрепете над Топ Преса са лошите. Оплитат наивните чиновници и бизнесмени в мрежата си, вземат им парите… и защо!

Да си мълчат!

Да се правят на добри и да наричат нас престъпници! Защо ли? Щото сме лошите, тормозим, репресираме и питаме в търсене на истината и на справедливостта. А те вземат пари за да мълчат и доказват, че престъпниците са те. Защото съучастнически мълчат и скриват престъпленията си с “добрина” и доказват, че Топ Преса диктува мединият живот в Югозапада.

Равносметка? Няма нужда. Това е Топ Преса!

Ден като ден, работен, активен но резултатен…

Бъдете здрави през 2020 уважаеми приятели!

За подкрепата Ви ще намерим начин да се отблагодарим!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене