Евдокия Попадинова показа на гаджето си Рилския манастир и родното Хаджидимово

Евдокия Попадинова показва на гаджето си Рилския манастир и родното Хаджидимово

Американското си гадже доведе в България най-добрата ни футболистка Евдокия Попадинова. Тя за първи път показва възлюбения си на своите родители.

Евчето и чужденецът са избрали да посрещнат коледните празници на наш терен. Американският бизнесмен е останал изключително впечатлен от нашата страна до момента.

23-годишната Евдокия и Кайл Бари са заедно вече повече от година и не крият любовта си. Попадинова побърза да го заведе в родното си градче Хаджидимово. Кайл е останал възхитен най-вече от Рилския манастир. Той не могъл да повярва на очите си и когато видял природата и уникалните къщи на архитектурния резерват Ковачевица в най-западните склонове на Родопите.

Футболистката и нейният принц се глезят със спа процедури, а вечер обикалят дискотеките. Ева печели в последните три години титлата „Футболист на годината“ при дамите у нас. За последно тя нижеше гол след гол за „Флорида Гълф Коуст Унивърсити“ отвъд океана. Почти сигурно Попадинова отново ще грабне приза и на церемонията, която е на 5 януари.

„Да, имам си приятел! Той е американски бизнесмен, въпреки че е доста млад. Наистина е страхотно момче. Разбира натоварения ми график и прави всичко възможно да се съобрази с програмата ми. Дори идва на повечето ми мачове, въпреки че е доста зает с неговия си бизнес“, призна първо пред „България Днес“ Попадинова.

Любопитно е, че Еви често получава неприлични предложения и от жени. В нейния спорт има доста лесбийки, които си умират да се озоват заедно с българката под душа. „Случвало се е да получавам интимни предложения от други футболистки,пише бгднес. Не си падам по такава любов“, категорична е голмайсторката. Нейният най-голям секссимвол е Кристиано Роналдо и тя е луда по него.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене