Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

5-има младежи ранени в челен сблъсък край Благоевград, сред тях и лекарят на „Левски” д-р Иван Слаев, транспортират го в „Пирогов”

Лек автомобил „Фолксваген Пасат“ със софийска регистрация, управляван от лекаря на ФК „Левски” д-р Ив. Слаев, се удря челно в „Пежо“ с благоевградска регистрация. Според очевидци фолксвагенът, движещ се в посока Симитли, изпреварвал и се ударил челно в идващото насреща „Пежо“. Д-р Славев и петимата  младежи – три момчета и две момичета, са транспортирани в МБАЛ-Благоевград.

Скандал в с. Рилци след запой: Величко Ников налага с юмруци съпругата си, прикована на легло от инсулт, полицията го вкарва в ареста

Жесток семеен скандал, който завърши с побой, разтърси жителите на благоевградското село Рилци завчера през нощта. Разправията между Елена и Величко Никови започнала малко преди полунощ и завършила с прибиране на съпруга в полицейското управление на Благоевград след сигнал на техни комшии. Източници на „Вяра” твърдят, че Величко от години има слабост към пиенето и не минава вечер, без да вдигне чашката с приятели.

На тайно събрание в семейния комплекс „Градина” на Ахмед Башев: Изхвърлиха кметицата на Гърмен Минка Капитанова от ДПС, герберите я ухажват

Кметът на община Гърмен Минка Капитанова беше изключена от ДПС на тайно събрание на Общинския съвет на партията, проведено миналата седмица в механата на семейния комплекс „Градина” на депутата Ахмед Башев в Огняново.

Според предварителен сценарий, до болка познат вече в средите на ДПС-Гърмен, предложението за изключването на Минка Капитанова било внесено от местния съвет на ДПС в с. Рибново.

Червена метла: Рентгенологът д-р Сашо Котев оглави РЗОК – Кюстендил, измести колегата си Матей Попниколов

Рентгенологът д-р Сашо Котев се върна в РЗОК-Кюстендил като директор. Котев бе първият шеф на институцията, още при създаването й преди 14 години. Резултатите от изпита на д-р Котев са 4.50 – оценка на писмената концепция за развитието на касата, и отличен 5.50 на събеседването. На второ място след конкурса е класиран досегашният директор д-р Матей Попниколов с резултати 4.75 на писмен и 4.75 на устен, а на трето – д-р Андрей Стоянов.

С проект за 108 556 лв. екипът „Камбитов” повишава квалификацията на общиински шефове и селски кметове

Екипът на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов спечели пореден проект по ОП«Административен капацитет» за повишаване квалификацията на ръководни кадри в общинската администрация. Стойността на проекта е 108 556.91 лв., а в целевата му група са включени и кметове и кметски наместници. Наименование на проектното предложение е „Ефективност, прозрачност и компетентност в Общинска администрация-Благоевград”.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене