Падналият от подпорната стена в Горно Дряново Осман Шмераков от Дебрен е бил  много пиян, бил е на годеж на племенница в Горно Дрянво

В добро общо състояние е изписан за домашно лечение  падналия от подпорната стена в село Горно Дряново ,Осман Шмераков от гърменското село Дебрен.

Той е с разкъсна рана на главата , в болницата в Гоце Делчев хирурзите са зашили раната и са го освободили за домашно лечение, опровергаха слуховете за тежкото състояния на пострадалия негови близки от  Дебрен.

 Същата вечер  системния дебренски състезател по наливане с алкохол бил на  честито  на племенница в село Горно Дряново . При   опасната подпорна стена до заведението  в което бил годежът той залитнал и паднал от няколко метра високата стена . Веднага е бил закаран в „Спешна помощ“ в Гоце Делчев където му е била казана медицинска помощ.

Осман Шмераков се оказа и стар познайник на  лекарите и персонала на „Спешна помощ“ , той бил чест техен посетител след пиянски  травми.

За щастие  този път се е разминал само със спукана глава и други травми след опасния полет от подпорната стена в Горно Дряново.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене