Председателят на ОБС Гоце Делчев Димитър Балтаджиев насрочи за утре редовно заседание на ОБС

Редовно заседание на ОБС  Гоце Делчев  свиква утре от 14 часа председателят Димитър Балтаджиев . Дневният ред на заседанието е от 14 точки включващи ,одобряване на вътрешни компенсирани промени на разходите по обектите и новите обекти на Поименен списък по капитално строителство за придобиване на дълготрайни материални активи и основен ремонт на община Гоце Делчев за 2019 г.

Съветниците на  утрешното  заседание на ОБС  ще гласуват и утвърждаване състава на Местната комисия по чл.8, ал.2 от ЗУПГМЖСВ   както и предаване на публични общински ВиК активи за управление от Асоциацията по ВИК на обособена територия, обслужвана от „ВиК“ ЕООД – Благоевград, за стопанисване, поддържане и експлоатация на придобити активи от община Гоце Делчев.

Разрешаване изготвяне на проект за ПУП – ПП за външно електрозахранване НН на „жилищна сграда“ в ПИ 17395.19.113 по КК и КР, УПИ XIV – 13, кв.265 по плана на гр.Гоце Делчев, община Гоце Делчев и разрешаване изготвянето на ПУП за промяна предназначението на земеделски имот с №17395.139.19, местност „Заемджиков чифлик/Мочура“ от землището на  Гоце Делчев  за „склад за съхранение, поддържане и ремонт на селскостопанска техника“ също са едни от  важните точки  по които ще дискутират и гласеват общинските съветници т ОБС Гоце Делчев на утрештното заседание на  Общинския съвет .

Съветниците от ОБС Гоце Делчев  на  заседанието си утре , ще приемат  краткосрочна и дългосрочна програма за насърчаване използването  на енергия от възобновяеми източници и биогорива на община Гоце Делчев за периода 2019-2029 г. както и ще  гласеват утвърждаване на план-сметка на разходите по дейности и промила за определяне на таксата за битови отпадъци за 2020 г. на община Гоце Делчев.

Даване на съгласие за членство в Национална асоциация на председателите на Общински съвети в Република България и определяне представител на общинския съвет в Общото събрание на Национално сдружение на общините в Република България също ще бъде гласувано на утрешната сесия в Гоце Делчев .

На сесията на ОБС Гоце Делчев утре , ще бъде гласувано и откриване на процедура за определяне на съдебни заседатели за Районен съд – Гоце Делчев, както и      изменение на Решение №562 от 31.07.2018 г. на Общински съвет – Гоце Делчев.

Общинските съветници ще гласуват  още  съгласие за кандидатстване по програма „Красива България“,съгласие за кандидатстване с проекти за реализация на Инвестиционната програма по Интегрирания план на гр. Гоце Делчев и  съгласие за поемане на краткосрочен общински дълг за финансиране на разходите по проект „Обновяване на образователната инфраструктура на гр. Гоце Делчев“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене