Родителите на шестокласници от  Второ ОУ “Гоце Делчев“ им подариха незабравимо пътешествие до приказния коледен град в Драма

В очакване на най-светлия  християнски празник, Коледа, родителите на учениците от V“в“ клас във Второ основно училище “Гоце Делчев“ им подариха незабравимо пътешествие до приказния коледен град в Драма, Република Гърция.

Дъждът не успя да помрачи коледния дух и в ранния следобед  всички се събраха на площад“ Гоце Делчев“ и потеглиха със своя “коледен дилижанс“. Самият Дядо Коледа успя да се присъедини към тях в с. Садово, след като спря автобуса на автостоп. Той естествено носеше и подаръци и лакомства за децата, които те трябваше да си заслужат с играта “коледно бинго“, която беше подготвена от класния им ръководител, г-жа Иванова.

И така, с много смях и настроение те пристигнаха в коледното градче и се впуснаха в приказното приключение. Вечерта  се прибраха уморени, но щастливи, защото като едно истинско семейство, всички заедно споделиха празника с най-близките си хора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене