Трима ученици от СУ-Хаджидимово, с достойно представяне в национален конкурс

Милка Воденичарова и Георги Спахиев получиха уверение за прием във Великотърновския университет

Милка Воденичарова и Георги Спахиев от XI „а“ клас и Наталия Таранинова от IX „а“ клас представиха достойно СУ „Никола Вапцаров“ – Хаджидимово, и свооя консултант – Заприна Глушкова – старши учител по български език и литератра.

Те участваха с реферати, презентации и есета в ежегодния конкурс „Пространство и време“ на Академията за лидери към Историческия факултет във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“.

Според регламента учениците от XI и XII клас, които имат оценка МНОГО ДОБЪР и нагоре получават уверение, че вече могат да са техни студенти, така че хаджидимовското училище вече има двама студенти.

Това са Милка Воденичарова и Георги Спахиев от 11. клас, които защитиха рефератите си – с 5,25 за Милка и 5,00 за Георги.

„Честито ученици, продължавайте смело напред! Поздравления и за Наталия Таранинова, която защити отлична оценка (5,75) за есе и много добър (5.00) за реферат. Продължавай така, Наталия, след две години и ти ще имаш тази възможност. Обичам ви, деца!“, сподели с вълнение Заприна Глушкова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене