Константин Пашкулев разкри некоректност на БНР

1779265_10152000130126662_1067608320_n

Пенсионери от Г. Делчев: Натрупахме огромни сметки на телефоните си, за да се включим в предаванията на БНР, без да знаем, че са сменили оператора и вече не говорим безплатно

Пенсионери от Гоце Делчев са ядосани на Българското на­ционално радио. Причината е високите им сметки за моби­лен телефон, които са навър­тели миналия месец, като са се обаждали в предавания на радиото, без да са предупре­дени за сигнала на оператора за смяната. Пенсионерът Иван Великов потърси репортера на „Струма“, за да даде гласност на ситуацията, в която изпад­нали: Ето какво заяви той:

„Ужилени се оказахме аз и десетина мои приятели! Има­ме мобилни апарати към мре­жата на Виваком. Премахнах­ме си отдавна стационарните телефони, защото разбрахме, че от Виваком можем да има­ме по 200 безплатни минути към стационарните телефони на институциите, които са към същата фирма. Редовно от го­дини се обаждаме за мнения към предавания на Българ­ското национално радио, до­сега нямаме проблем със сметките. Предишния месец обаче те се оказаха двойни. Оказа се, че радиото си е за­пазило номерата, започващи с дългогодишния код 02, но същевременно са минали към друг оператор. Така че ние се набутваме при всяко обаждане, мислейки си, че разговорът ни влиза в без­платните ни минути, предос­тавени от Виваком! Цялата пенсионерската група актив­ни слушатели и обаждащи се в БНР изпратихме писмо до управата на радиото, но нямаме никакъв отговор за причините за смяната на опе­ратора им“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене