23 медала за ОбУ „Св.П.Хилендарски“ с.Корница в националното състезание по математика „Млад математик“- Първи кръг!!!

Поздравления за малките  математици от началния етап на обучение и техните преподаватели, които успяха да завоюват 23 медала за ОбУ „Св.П.Хилендарски“ с.Корница в националното състезание по математика „Млад математик“- Първи кръг!!!

Състезанието, част от националните състезания „Многознайко“, се проведе на 2 декември , като в него активно се включиха учениците от първи, втори, трети и четвърти клас и успяха да завоюват златни, сребърни и бронзови медали.

Тестовете в състезанията на „Многознайко“ се състоят от определен брой задачи/въпроси, който е различен за всеки клас. Всеки въпрос се оценява по трудност със съответен брой точки.

Съдържанието на тестовете е ​върху изучен материал към момента на провеждане на състезанието.

Тестовете включват  и забавни задачи , въпроси с отворен и затворен тип отговори; логически задачи, до отговора на които участниците могат да стигнат самостоятелно.

Гордеем се с нашите „Многознайковци“ и им пожелаваме да са винаги толкова можещи и успяващи за радост на своите учители и родители , изразиха  радоста си от постиженията на малките математици учителите и ръководството на училището в гоцеделчевското село Корница .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене