Две деца оцеляха по чудо

линейка

Две деца оцеляха по чудо, след като бяха пометени от лек автомобил в село край Симитли, съобщи БГНЕС. Инцидентът с двете момчета – на 3 и 8 години, е станал малко след 22 часа снощи в село Долно Осеново.

Фамилията празнувала в заведение завръщането на бащата от гурбет в Израел. На излизане от заведението, намиращо се на площада в селото, децата попаднали под автомобил, който се движел на заден ход.

Бащата извадил децата си изпод задницата на автомобила и със собствен транспорт ги завел до Спешно-приемно отделение на МБАЛ. За щастие след прегледа им е установено, че са само с охлузни рани.

На 3-годишното дете е превързана ръката. По информация на бащата, който се заканвал да „убие“ шофьора, мъжът, блъснал децата му, след инцидента бил напуснал местопроизшествието. Впоследствие той бил установен от полицията. Водачът не е от Долно Осеново, а от друго населено място в общината, до късно снощи полицията е изяснявала инцидента.

Тримата пострадали от снощната катастрофа на ГП Е-79 в град Кресна, сред които и 11-годишно момиче, са настанени с фрактури в МБАЛ-Благоевград. В 18.40 часа снощи такси „Шкода“ с македонска регистрация се заби в дърво на влизане в Кресна.

Според водача на таксито от град Струмица, той бил принуден да отбие вдясно и се качи на тротоара, за да избегне челен удар с изпреварващ и движещ се насреща му автомобил. 44-годишният шофьор Димитър Ш. е настанен в отделението по хирургия с фрактура на гръдната кост.

11-годишната Лиляна Б. е с тежка фрактура на ръката, има отчупени фрагменти от костта. 38-годишната й леля Виолета С. е със счупено бедро. И двете са настанени в отделението по ортопедия на МБАЛ-Благоевград. Майката, която не е пострадала, дъщеря й и сестра й се връщали у дома си в град Струмица-Македония след преглед в столична частна болница.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене