Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Фотос на шефката на „Райфайзен банк” – Дупница Ели Льольова хит в интернет

В младежката част на банковите среди от месеци в интернет лети една снимка, на която в апетитна поза разкрива апетитното си тяло шефката на „Райфайзен банк” – Дупница Ели Льольова. Тя се е излегнала на шезлонг на открития басейн в интерхотел „Сандански” и блажено релаксира под слънчевите лъчи. Откъде се е появила тази снимка, младите банкери не казват.

Росица Янакиева делна гъбар №1 на Перник, съкрати го

Кметът на Перник Росица Янакиева прекрати трудовите си правоотношения с Асен Асенов, управител на бившето общинско предприятие „Стопанисване и управление на общинската собственост”. Предприятието вече не съществува, след като Общинският съвет в Перник на редовно заседание през юни го сля с друго вече бивше общинско предприятие – „Спортни имоти”, и създаде ново, което се нарича „Общинска собственост, спортни и туристически обекти” (ОССТО).

С 8 пъти по-висока цена от досегашната собственикът на дискотека „Графити” Г. Гранчаров-Джорджо спечели барчето на  читалището в Благоевград

Собственикът на дискотека „Графити” Георги Гранчаров-Джорджоспечели за 5 години кафе-клуба на читалището в Благоевград срещу 4771 месечен наем. Цената е 8 пъти по-висока от досегашната, като доскоро барчето се стопанисваше от Костадин Угринов срещу символичен наем от 600 лв. на месец.

Осмокласник от Разлог нападна и заплаши майка си с убийство, отказала да му даде пари

Осмокласник от Разлог се нахвърли на майка си за пари, като я преби и заплаши с убийство. Гневът на момчето избухнал и се стоварил над майка му, след като си оказало, че тя не може да му даде исканата сума пари. След като се оказал без пари, тийнейджърът се нахвърлил върху нея с плесници и закани, че ще я убие.

Община Самоков събра над 3 млн.лв. от такси

3 100 000 лева са постъпленията от данъци и такси в общинската хазна за първите 6 месеца от годината, което значи 65 % от прогнозния план. От въпросната сума 2 380 000 лв. са приходите от задължения на гражданите от миналата година, а останалите пари са събрани от по-стари задължения на самоковци към общината.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене