Ето каква ще става щерката на Анелия и Коко Динев

Ивон Динева още не пее, но хвана четката. Дъщерята на певицата Анелия и Коко Динев – Ивон Динева, нарисува първата си картина, видя „България Днес“! 15-годишната тийнейджърка, която не спира да споделя провокативни свои кадри на сочни устни, показа, че има талант да рисува. За това се похвали самата Ивон, която е намерила време между макиажа и да покаже талантите си.

Щерката на Анелия сподели платното си, изобразяващо лице на човек, според запознати то е на древногръцки бог, други припознаха Апостола на свободата Васил Левски, трети откриха в творбата на момичето символи от творбата „Викът“ на Едвард Мунк. Вероятно е нещо средно.

Въпреки това браво за усилията, тъй като откакто изгря на звездния небосклон, мнозина виждат в Ивон разглезено момиче, но ето, че тя е изключително талантлива и нищо чудно да успее да пробие в средите на изкуството. Като малка Ивон е излизала няколко пъти с майка си на сцена, но явно засега музиката не влече младата дама и за разлика от другите си връстници като Емрах Стораро и Лоренцо няма да тръгне по стъпките на знаменитите си родители.

През годините наследничката на Динев неколкократно е обвинявна за тунингованата си визия, издутите си устни и интервенциите по себе си. В своя защита Ивон споделя, че няма абсолютно никакви операции, но не може да живее, без да си сложи изкуствени мигли. И е категорична, че още е девствена.

Всъщност вероятно заради тежкия грим, който често употребява, Ивон не прилича на 15-годишна тийнейджърка. Заради това тя обича да качва и натурални свои снимки, на които си личи фрапиращата й прилика с баща й Коко Динев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене