Община Благоевград отпусната еднократна финансова помощ на баскетболиста Юлиян Митов

J.Mitov

 Юлиян Митов потърси Топ Преса, за да благодари чрез нашата медия на Община Благоевград и кмета Камбитов за получената еднократна помощ от 300 лв. Благоевградският спортист Юлиян Митов тренира в баскетболен клуб за хора с инвалидни колички “София – Балкан”.
„На 20 декември 2013 год. Изпратих молба до Кмета на Община Благоевград Атанас Камбитов и Общински съвет – Благоевград в която написах: „Моля да ми бъда отпусната еднократна финансова помощ за 2014 година, която ще ми помогне да посещавам повече тренировъчни занятия на първи баскетболен клуб за хора в инвалидни колички Ротаракт клуб София-Балкан, в който тренирам от 09.2010 година. Мотиви за искането: Поради настъпилата финансова криза в страната ни и след смъртта на президента на Ротаракт-клуб София-Балкан Светлозар Сяров, клубът е в затруднено положение и единствените приходи постъпващи в него са от евентуални дарения и от членски внос. Отборът тренира по три пъти в седмицата, а аз имам възможност да посещавам тренировките само веднъж поради факта, че съм от Благоевград и една тренировка ми струва 50 лв. Искам да посещавам всички занятия, но това е непосилно както за мен, така и за отбора. Моля молбата ми да бъде удовлетворена!”
Споделя за Топ Преса най-добрия баскетболист на Ротаракт клуб София-Балкан.

„Когато подадох молбата в Общината ми дадоха документ (касова бележка) в която пишеше, че мога да проверя състоянието на документа в интернет, секция „Е-услуги” .Там пише дата на приключване 19 януари 2014 година.
В молбата си бях написал, че се нуждая от 50 лв. седмично за да посещавам тренировките. Не знам защо но ми се искаше да са ме разбрали правилно и да ми помогнат. След като мина януари, февруари, март, април… Казах си няма смисъл да чакам още… Даже бях забравил и за молбата, и о чудо ония ден ми звънна телефона и ми казаха, че молбата ми е била одобрена и да отида да си взема парите от Общината. Аз им казах, че не мога да се кача в стаята, която ми съобщиха, защото в асансьорите на Общината, инвалидна количка не се побира… Благодаря на служителите, които ми ги свалиха на партера. Е няма да мога ходя на тренировки цяла година с 300 лв.,но ще ми стигнат поне за 6 посещения в залата.
Благодаря от все сърце на Община Благоевград и кмета Камбитов”!

Mitov-Obshtina

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене