Управителят на Пирин – Текс Бертрам Ролман взе участие в организираният от DBT форум „Индустрия 4.0 – Дигитализация в действие”

Управителят Бертрам Ролман взе участие в организираният от DBT форум „Индустрия 4.0 – Дигитализация в действие”. Домакин на събитието бе фирма „Хуго Бос” – Германия.

В центъра на разговорите бяха интелигентните и цифрово свързани мрежи, с помощта на които до голяма степен става възможно изграждането на самоорганизирани производства, в които продуктите, машините, заводите и логистиката могат да комуникират и да си сътрудничат ефективно в процеса на изработка на продуктите – от идеята през разработване, производство, употреба и поддръжка до рециклиране.

Асоциацията „Dialog Textil Bekleidung” (DBT) е основана през 1988 г. в Германия. По своята същност тя е национална и международна платформа за открит диалог между компании от цялостната текстилна верига (доставчици, производители), образователни институции и браншови организации с цел съвместно разработване на ориентирани към бъдещето решения за текстилната индустрия, като усилията са насочени в областите на управление на качеството, устойчивост, снабдяване, дигитализация и допълнително образование.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене