Киро Моркова от Добринище мами хората с пелети!?

СИГНАЛИ В РЕДАКЦИЯТА НА ТОП ПРЕСА: ЦЕХ ЗА ПЕЛЕТИ В ДОБРИНИЩЕ ЛЪЖЕСИГНАЛИ ЛЪЖЕ И МАЖЕ КЛИЕНТИТЕ СИ! ПАЗЕТЕ СЕ, ИСКАЙТЕ ГАРАНЦИИ! НЕ ДАВАЙТЕ КАПАРО!

Цех за пелети с управител Кирил Симидчиев – Моркова от град Добринище, постъпва крайно некоректно със своите клиенти. От седмици насам в редакцията на най-големия и четен югозападен вестник Топ Преса – югозападният таблоид, валят сигнали срещу въпросния пишман бизнесмен. Цехът за пелети на въпросния бизнесмен се намира зад бензиностанция „Лукойл“ в курортното градче, апелът към всички негови настоящи и бъдещи клиенти е бъдете внимателни в договорките и даването на капаро, защото не са единични случаите, в които лично управителят Симидчиев взема капаро и не доставя пелети.

Топ Преса направи опит да разговоря със самия Морков, който обаче ни заплаши с партия ГЕРБ и Георги Икономов, който „бил наш човек“ и нямало за какво да ни дава изявление, щото тази статия така и така нямало да излезе. Както виждате обаче, статията не само че излиза с ясна цел да предпази бъдещи клиенти на Марков от измама, също така с надеждата да върне парите на измамените. Проверка на място от репортери на Топ Преса установи, че наистина Киро Моркова се слави като човек на бившия кмет на Банско – Георги Икономов.

Интересен и скандален според нас е фактът, установен на място, че същия към днешна дата прави ремонт на Спортната зала в училището в Добринище, как така не ни е ясно? Производител на пелети със съмнителна коректност и морал, да изпълнява и СМР-та по обществена поръчка, кой и как му е позволил? Нещо повече: докато дои пари от държавния бюджет, Марков не плаща нито на работници, нито към доставчици, коментират пред Топ Преса местните.

Според тях брат му – офицер в полицията в Банско и шеф на униформените, го прикрива и го пази от жалби…

Направихме опити в началото на седмицата да се свържем и със бившия кмет на Банско и настоящ опозиционер в курортната община Георги Икономов, който обаче ни заяви, че е в чужбина и не може да коментира. Като се върнел в България, тогава щял „да види“. Като обществено полезна и коректна медия, Топ Преса ще придвижи сигналите на потърпевшите, дошли до нас, до компетентните институции, успоредно с това ще сигнализира и за ремонта на въпросната спортна зала, която Моркова ремонтира, как и кой разрешава там да се вършат нередности и далавери. Следим темата! Очаквайте развитие – още в следващия брой!

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене