Пияни и дрогирани водачи препускат по пътищата в Пиринско , рекордьора на седмицата е водач 32-годишен водач от Стара Загора с 2,69 промила

В резултат на извършена, около 23:55 часа в събота , на бул.“Гоце Делчев“ в гр.Гоце Делчев, на лек автомобил „Опел Корса“,  полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са  установили, че 18-годишният водач на автомобила от с.Корница е шофирал след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо производство.

Бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК са образувани е срещу аще двама водачи спипани да шофират в нетрезво състояние .

Вчера, около 01:20 часа по бул.“България“ в Петрич, 41-годишен мъж  също от Петрич е управлявал лек автомобил „Сеат Толедо“ с наличие на 2,02 промила алкохол в издишания въздух.

Също вчера около 01:20 часа по ул.“Цар Симеон“ в Банско, 32-годишен мъж от гр.Стара Загора е управлявал лек автомобил „Алфа Ромео“ с наличие на рекордните  2,69 промила алкохол в издишания въздух.

По време на полицейските проверки вчера , е бил спипан и 30 годишен мъж  на ул.“Димо Хаджидимов“ в Белица, да управлява лек автомобил „Рено“ с 30-годишен водач от Веринград  да управлява превозното средство  без свидетелство за управление на МПС.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене