Светлозар Лазаров награди екипа, участвал в залавянето на 602 кг дрога на Илинден

Светлозар Лазаров

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров награди екипа, участвал в залавянето на 602 кг марихуана за 2,5 млн. лв. на ГКПП „Илинден“.

Дрогата бе открита на 15-и март тази година в пътуващ от Гърция за България румънски камион при съвместна операция на служителите от ГУП – Гоце Делчев, Митница Югозападна и ОД МВР – Благоевград.

Четирима са служителите на Гранично полицейско управление – Гоце Делчев, наградени от главния секретар на МВР за успешно проведената акция по разкриването на нелегалния товар на ГКПП „Илинден“.

20 служители от ГПУ – Гоце Делчев получиха служебни благодарности и писмени похвали за професионалния празник на Министерството на вътрешните работи, който в Гоце Делчев бе отбелязан с турнири по стрелба и футбол и с тържествени събрания за връчване на наградите.

Още четирима гранични полицаи получиха служебна благодарност и писмени похвали от директора на РДГП – Смолян Радослав Сотиров, а 14 бяха отличени от началника на гоцеделчевското гранично подразделение комисар Илия Сораджиев.

Гранична полиция – Гоце Делчев е едно от най-успешните звена на територията на РДГП – Смолян и всяка година отчита отлични резултати по отношение на охраната на граничната зона и контрола на ГКПП „Илинден“.

Както ИНФОМРЕЖА писа, в събота отборът на граничарите стана първенец в турнира по стрелба по случай празника на МВР.

наркотици

D:DCIM108MEDIAIMG_0352.JPG

D:DCIM108MEDIAIMG_0344.JPG

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене