Само в Топ Преса! Жителите на община Гърмен избират ДПС! На балотажа в неделя очакват победа с над 70 процента!

Огромна подкрепа делегират жителите на община Гърмен за кандидата за кмет издигнат от ДПС – Феим Иса. На балотажа в неделя очакват победа от над 70%!

След слуховете  за предизборната завера между Минка Капитанова и Ахмед Башев ден преди предстоящия балотажа за изборите за кмет в община Гърмен жителите на общината дават общ отпор на тази нежелана за тях коалиция. 70 % от хората в общината категорично заявяват, че не желаят да бъдат управлявани от този тандем, и ще подкрепят кандидата на ДПС и досегашен кмет на село Рибново – Феим Иса, сочи социологимн проичване на Топ Преса поръчано на соицологиченска агенция.
Недоволството на жителите на община Гърмен е свързано с факта, че тази т.н. „предизборна заигравка“ – Минка Капитанова / Башев рефлектира върху ДПС, което е неприемливо за хората от Гърмен предвид категоричната им подкрепа за партията.
„За нас това е предателство към ДПС – една европейска и либерална партия, към нас, като гасоподаватели, и избиратели и привърженици. Не приемаме да бъде подменен нашият вот и подкрепата ни за ДПС е категорична, което ще докажем на 03.11. и ясно ще покажем, че Феим Иса е нашият кмет.“
Подкрепата за него набира все повече сила в днешинят ден, коментират още хората от Гърмен! „Подкрепяме човекът, който не се отказа от партийната си принадлежност, от тези, които го издигат, и не подменя нашият вот“ казват още местните.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене