Поредното попълнение в листата с постижения на СУ“Никола Вапцаров“в Хаджидимово е единадесетокласника Георги Спахиев

Поредният конкурс оцени високо знанията и уменията на единадесетокласника Георги Спахиев  от средното училище „Никола Вапцаров“ н грас Хаджизимоно .

Резултатите от Националния литературен конкурс „Апостоле, трябваш ни днес” излязоха преди седмици и със задоволство и ученикът, и ръководството на училището разбраха за завоюването ВТОРО място. Конкурсът бе посветен на 35 –годишнината от създаването на СУ „Васил Левски”- гр. Гълъбово.

Конкурсът бе и с международно участие. Научен ръководител на красираният на второ място единадесетокласник е Заприна Глушкова.

Името на Георги Спахиев е добре познато, благодарение на множеството му  престижни  литературни и журналистически награди .на будното  След получаването на наградата Георги сподели с нас: „Не винаги успявам да спечеля награда, но искам да призная, че успехите ме нахъсват да продължавам напред, а неуспехът съвсем не ме обезсърчава, напротив  стимулира ме още повече“.

В СУ“Никола Вапцаров“ учат доста талантливи деца. Само преди седмица пък от есенния семинар в Кранево се завърна и деветокласничката Наталия Таранинова. Тя бе селектирана за него чрез конкурс. За конкурса ученичката се подготвяше отново под ръководството на старши учителя по български език и литература Заприна Глушкова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене