Старши учителите Мария Москова и Славена Рускова участваха от НПГ Димитър Талев в Гоце Делчев с интересни презентации на 48-та Национална конференция на учителите по химия

Старши учителите от НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев Мария Москова и Славена Рускова участваха в 48-та Национална конференция на учителите по химия. Те презентираха урок на тема „Симфония“, проведен в НПГ „Димитър Талев“ през учебната 2018-2019 година. Участниците в конференцията проявиха завиден интерес, а научните специалисти определиха урока като трансдисциплинарен /комбиниращ наука и култура/ и много значим.

В периода 25.10. – 27.10.2019г. в гр. София се проведе 48-та Национална конференция на учителите по химия с международно участие. Събитието се организира с подкрепата на Министерството на образованието и науката, Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Факултета по химия и фармация, РУО- София- град и Съюза на химиците в България.

За пореден път форумът събра на едно място специалисти и експерти в областта на химията, за да обменят идеи и да споделят опит.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене