НПГ „Димитър Талев“ откри своята изложба „Корени и гранки“в навечерието на Деня на будителите

В навечерието на Денят на Народните Будители е послучай 55 години от създаване на училището ,НПГ „Димитър Талев“ м гр. Гоце Делчев откри своята изложба „Корени и гранки“.

Експозицията може да бъде разгледана в Дома на културата през целия месец ноември. Тя съдържа фотоси от постановката на училищния театър „Корени и гранки „по романа на Димитър Талев „ Железнияг светилник“, както и цитати от творби на великия белетрист Димитър Талев.

Изложбата е арт  и е сърдечен поздрав от страна на НПГ „Димитър Талев към гоцеделчевската общественост по повод Деня на будителите.

Експозицията бе официално открита в присъствието на Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим, професор Атанас Славчев- артистичен директор на Третия есенен музикален фестивал „С музика и вяра в сърцето“, ръководството на НПГ „Димитър Талев, преподаватели, ученици и граждани.

Неврокопският митрополит Серафим и професор Славчев поздравиха учениците за проявената креативност и високите постижения, насърчиха ги за бъдещи изяви и им пожелаха успешни проекти и занапред.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене