Без категория

Местния печат

печат

В. „Вяра“

Ремонт в апартамента на благоевградчанка извади от равновесие комшийката й: Борислава Маринова осъди съседка приятелка в жк „Еленово” на 1000 лв. за думите „К..ва, цяла строителна бригада мина през леглото ти”

Състав на Районен съд-Благоевград, председателстван от съдия Владимир Пензов, глоби 45-годишната Лиляна Петрова с 1000 лв. заради скандал, вдигнат преди два месеца на своя съседка, докато тя ремонтирала жилището си. Двете жени живеят в квартал „Еленово” в Благоевград от дълги години. Често пъти са засичани от своите комшии да пият заедно кафе и да сядат на приказка чисто по женски, разкриват запознати. По някое време обаче отношенията между двете се обтегнали, тъй като Борислава Маринова започнала да прави ремонт на жилището си.

Гардът на Братя Галеви Станко Станков на косъм не застреля кикбоксьор кучкар и приятеля му с три куршума, заканва се: Следващия път ще пукам на месо

Шефът на „Паркинги-Паничище” Станко Станков откри огън по кучкар №1 на Дупница – 34-годишния Костадин Станчев, и приятеля му Митко Майстора от Бадино. С изстрели гардът на Братя Галеви предупредил двамата да не се мяркат в гората над къщата му в Крайни дол. Гонен от параноя или богато въображение, Станко Станков решил, че те са бракониери и секат незаконно дърва. За да не се развали гледката му от прозорците на къщата му, той влязъл в ролята на горски стражар и открил огън.

ДАНС ровят в кметство Петрич, търсят улики за източената „Фарма Петра”, питат за заплатата на зам.-кмета Христо Георгиев

Представители на ДАНС ровят в кметство Петрич през последните дни. Служители на кмета Вельо Илиев дават показания за работата си в администрацията, коментират техни близки. Проследяват се трудовите им характеристики и дали се спазват стриктно. ДАНС търси улики и по въпроса с източването на скандалната общинска фирма „Фарма Петра”.До момента са установени липси на държавния бюджет за над 2 милиона лева.

Мая Манолова в спор за лидерския пост с половинката си Ангел Найденов: Слуховете за раздялата ни са пълни глупости

Червената Мая Манолова се впуска в битката за лидерския пост на столетницата, след като Сергей Станишев се оттегли на националния пленум през уикенда. Междувременно столичен жълт вестник пусна новината, че Манолова се е разделила с министъра на отбраната и е напуснала апартамента му. Това са пълни глупости, не сме се разделили, каза Мая Манолова пред репортер на вестник. Тя не скри факта, че ще участва в надпреварата за вакатното място.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене