Кандидати на ВМРО на балотаж в 10 общини

В десет общини и един район кандидатите на ВМРО и коалиции, в които участва партията, достигнаха до балотаж за кметския пост.

ВМРО – Българско национално движение по предварителни данни за цялата страна удвоява броя на общинските си съветници.

Местата, на които представители на ВМРО достигат на балотаж и ще се борят за доверието на избирателите, са Пловдив – Славчо Атанасов, Район „Южен“ Пловдив – Борислав Инчев, Сандански – Атанас Стоянов, Левски – Здравко Дафинов, Трявна – Силвия Кръстева, Каварна – Елена Балтаджиева, Костинброд – Анна Радовска, Златарица – Пенчо Чанев, Елин Пелин – Ивайло Симеонов, Тутракан – Димитър Стефанов, Опан – Генчо Колев.

Не съм доволен от резултата на изборите в София за кмет и това най-вероятно се дължи на лични грешки. Проблемите, които поставихме по време на кампанията, са изключително важни, но явно не успяхме да ги разкажем добре на хората и не бяхме докрай разбрани.

Това коментира за Канал 3 евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки, който бе кандидат на партията за кмет на София. Водещият на изборното студио Любомир Огнянов благодари на госта си и подчерта, че това е едно спазено обещание от страна на Джамбазки, дадено още на старта на предизборната кампания, да гостува в студиото му след вота.

Ангел Джамбазки обясни, че предстои да бъдат извадени изводи от изборния резултат.

Организационният секретар на ВМРО и началник на предизборния щаб Юлиан Ангелов пред медии коментира резултата на партията в цялата страна, като посочи, че в национален мащаб ВМРО удвоява броя на общинските си съветници.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене