Владимир Москов: Ежедневните срещи с хората са най-важните и полезните

„Ежедневните срещи с хората в Гоце Делчев и селата в общината, са най-важните и полезни за мен. Откритите отношения с моите съграждани, поставянето на проблемите очи в очи и търсенето на възможности за тяхното решаване е нещо, което правя всеки ден“, това каза по време на среща в квартал Средна, кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов.

Силна среща при много голям интерес проведе той заедно с кандидати за общински съветници в един от големите квартали на Гоце Делчев – Средна. Подкрепа и вяра, че успешното развитие на община Гоце Делчев ще продължи, заявиха живущите в квартала и поискаха смяна на водопровода, а след това преасфалтиране. „Направили сме много по отношение рехабилитация на инфраструктурата, но и още много работа ни предстои. Ще се постараем да решим всички наболели въпроси“, обясни Владимир Москов и допълни, че през следващия мандат ще бъдат положени усилия за завършване подмяната на вътрешната водопроводна мрежа на гр.Гоце Делчев. Предвидено е също да се продължи с рехабилитацията и реконструкция на улици, тротоари и пешеходни алеи.

На поставената идея от хората, в квартал Средна да бъде изграден параклис, кандидатът за кмет Владимир Москов отговори с готовност за пълно съдействие за нейното реализиране. Владимир Москов допълни, че ще бъде проучена възможността за осигуряване на терен, на който да бъде изградена спортна площадка в квартал Средна. Пред хората в квартала той пое ангажимента да бъдат осигурени и нови съдове за смет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене