С благотворителен концерт кандидат-кметът Апостол Апостолов и кандидатите от листата му за общински съветници закриват предизборната си кампания

Кандидатът за кмет на община Симитли – Апостол Апостолов и кандидатите за съветници от „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“, коалиция „БЪДЕЩЕ ЗА ОБЩИНА СИМИТЛИ“ с бюлетина № 42, закриват предизборната си кампания с голям благотворителен концерт, посветен на слънчевата Лия от село Полето.

Официалното закриване ще се състои на 25 октомври (петък) от 18:00 часа. Участие в концерта ще вземат: Румяна Попова, Маринко Роквич и бенда на Миша Миятович.

Всички жители на община Симитли са поканени да присъстват на събитието. Кандидатът за кмет на Община Симитли Апостол Апостолов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове по населени места от „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“ ще бъдат там и ще Ви очакват, защото всички заедно сме бъдещето на община Симитли.

 

Д А Р И Т Е Л С К А      К А М П А Н И Я

Слънчевата Лия от с.Полето, община Симитли, на 5 години е с диагноза:
Детска церебрална парализа – квадрипареза. Благодарение на сумата събрана от всички нас, премина успешно първия курс на лечение в болница „Нагнхай“ – Китай.
Необходим е следващ четиримесечен курс, който ще струва 30 000 лв.. Сумата е непосилна за семейството, което мечтае да я види как стъпва смело на своите крачета.

БАНКОВА СМЕТКА В ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА:

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF

В ПОЛЗА НА ЛИЯНА СПАСОВА АНГЕЛОВА

И КАПАЧКИ – В ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ СИМИТЛИ (ПАРТЕР)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене