Експертка от Агенция по кадастър – София плаши колегите си с Пеевски: „Ще правите, това което ви кажа, всички ще ви уволня“

Скандална експертка от Агенция по кадастър – София буквално подлудява колегите си, като ги подлага на константен тормоз и стрес.

Мария Петрова, която няма нищо общо с управлението на столичното звено на Агенция по кадастър и геодезия, се изживява като некоронована кралица в професионалното си поприще, научи wowmedia.bg от нейни колеги.

Петрова, не само прави каквото си иска и не се съобразява с никого, но и си позволява директно да заплашва и колеги и клиенти на агенцията. Един от любимите й приоми е да плаши всички не с кой да е, а с депотата от ДПС Делян Пеевски.

От разказите на свидетели става ясно, че Мария Петрова твърдяла, че Пеевски й е личен приятел, и ако само някой не изпълнява нейните нареждания той ще бъде уволнен и ще го сполетят големи проблеми.

В същото време нейният шеф Димтър Величков явно също доста се страхува от своята подчинена тъй като е дал пълна свобода на Мария Петрова да коли и беси в софийско управление. Именно по този повод неговата мъжественост отдавна се е превърнла в повод за клюки и подигравки сред починените му.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене