Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

Огнен ад в Банско: Имот на „Дедо Пене” в пламъци посред нощ, взрив на газова бутилка, двама огнеборци и трима доброволци с тежки изгаряния

Двама огнеборци и трима доброволци пострадаха тежко при пожар и взрив на газова бутилка в Банско. Четирима по спешност са транспортирани в „Пирогов”.Инцидентът станал вчера през нощта в склад за въглища на изхода за Банско. Огнените езици тръгнали от залепени една за друга три къщи. Горяла е най-лявата, от страната на която се намира открит склад за въглища. Пострадалите живеели в най-североизточна част на къщата. Пред къщата имало и два автомобила.

Бившият директор на ОДМВР в Благоевград Константин Титянов оглави Национална служба „Криминална полиция”

Бившият директор на ОДМВР в Благоевград Константин Титянов е новият началник на Национална служба „Криминална полиция”. Шефското му място е факт от вчера и стана реалност, след като Национална служба „Полиция” се раздели на две основни направления – НС „Охранителна полиция“ и НС „Криминална полиция“. До момента Титянов бе шеф на икономическото направление в националната полиция.

Влюбена рускиня яде бой от дупнишки Ромео на улица „Бачо Киро” в Дупница, насинена си хвана самолета за Москва

Влюбена московчанка вместо любов изяде здрав бой в Дупница и цяла насинена, си хвана самолета за Москва. Историята е колкото комична, толкова и трагична. Хубавицата се запознала с нашенец по фейсбук, залюбили се виртуално и тя решила да му гостува изненадващо. Как е дошла, с какво, какво са си говорили на първа среща, засега остава загадка.

ЮЗУ доцентът Сашо Рангелов влиза за 4 г. в затвора, измамил 10 учителки с 18 000 лв.

4 години затвор за доц. Сашо Рангелов за измама на стойност 18 000 лв. постанови Ямболският съд. Ефективната присъда на преподавателя от Югозападния университет в Благоевград е заради завлечени с пари 10 учителки от Елхово. Доцентът е виновен за това, че е заблуждавал жените, че е административен ръководител по програма за обучение на специализанти за допълнителна квалификация по английски език.

Проверка в скандалния цех в благоевградския квартал „Струмско” след сигнали на зеления телефон: РИОСВ размаха пръст на „Бори“ ЕООД да не произвежда брикети и пелети до представяне на документи за въвеждане в експлоатация

Експерти на РИОСВ – Благоевград извършиха проверка в стопански двор в кв. „Струмско“, собственост на „Бори“ ЕООД, във връзка с постъпили сигнали на зеления телефон за замърсяване на атмосферния въздух с прах и пушек от дейността на инсталация за производство на пелети. Констатирано е, че на производствената площадка на дружеството се извършва производство на бетонови изделия – тротоарни плочки, циментови бордюри, коминни тела, циментови колове и др., както и производство на пелети от дървесни трици.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене