Пострадалият мъж при инцидента с падналото дърво от Плетена  е транспортиран спешно в болница „Света Анна“ в София

Благодарение на бързата намеса и отличните взаимоотношения  на лекарите от МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев с колегите им от специализираното   отделение по неврохирургия в софийската болница „Света Анна“ , тежко  пострадалият Джемал Мутишев от сатовчандсото село Плетена  вече пътува за  София.

Екип от специалисти го  очаква за извършване  на спешна операция на главата  след като той бе максимално възстановен и подготвен в гоцеделчевската реанимация за пътуването до столицата .

Както писа Топ Преса ,51 годишен мъж от сатовченското село Плетена е бил приет днес  в много тежко състояние и със счупен череп в гоцеделчевското  отделение по реанимация на МБАЛ „Иван Скендеров“.

Мъжът е в тежко състояние и с опасност за живота след като днес в гората край Плетена  върху него е паднало голямо дърво .

Докторите и екипа на спешното отделение ОАРИЛ   от болницата  в Гоце Делчев направиха  всичко възможно за подготовката и бързото транспортиране   на пострадалия  Джемал Мутишев  до София  с надежда да бъде спасен .

Цялото село Плетена се моли за  живота  на младия мъж.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене